Over ons

Welkom bij Ela Hair & Beauty – waar schoonheid en huidverzorging samenkomen

Welkom bij Ela Hair and Beauty!

Hallo daar! Mijn naam is Ela, en ik ben verheugd je te mogen verwelkomen bij Ela Hair and Beauty, waar schoonheid en huidverzorging samenkomen als mijn passie en expertise. In onze salon nemen we je mee op een reis van zelfverzorging en verwennerij op twee prachtige verdiepingen.

Op de begane grond, ook wel bekend als onze eerste verdieping, staan haar, wimpers en wenkbrauwen centraal. Hier laten we jouw natuurlijke schoonheid stralen met professionele behandelingen die zijn ontworpen om je haar en oogopslag te accentueren. Of het nu gaat om het stylen van je lokken, het perfectioneren van je wimpers of het vormgeven van prachtige wenkbrauwen, wij staan voor je klaar met toewijding en vakmanschap.

Maar dat is niet alles! Als je de trap naar boven neemt, kom je op onze tweede verdieping, die volledig is gewijd aan huidverzorging. Ontdek een wereld van verjonging en revitalisatie met een scala aan behandelingen die specifiek zijn ontworpen om jouw huid te laten stralen. Neem gerust een kijkje op onze website voor gedetailleerde informatie over al onze behandelingen en hun specificaties.

En omdat ik begrijp dat persoonlijke vragen belangrijk zijn, sta ik altijd voor je klaar. Of je nu meer wilt weten over een specifieke behandeling of gewoon behoefte hebt aan advies, je kunt me bereiken via e-mail of telefoon op +31 6 23448105.

Ik ben trots op mijn vak en heb meerdere certificaten en opleidingen behaald om mijn kennis te vergroten en jou de best mogelijke ervaring te bieden. In mijn huidkliniek kun je terecht voor diverse behandelingen, waaronder de populaire HydraFacial, Hifu, laser ontharen, micro needling en microneedling – RF.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in Ela Hair and Beauty, waar schoonheid en welzijn samenkomen voor een unieke ervaring. Laten we samen werken aan het onthullen van jouw natuurlijke schoonheid en het cultiveren van een stralende huid.

Met vriendelijke groet,
Ela

Contact informatie

Je kan ons bereiken en bezoeken bij het volgende aan ons informatie: 

De oude veiling 2B
1689 AA Zwaag

Het verheugt ons te verwelkomen in de wereld van Ela Hair and Beauty, waar we niet alleen geloven in het perfectioneren van uiterlijke schoonheid, maar ook in het aanbieden van geavanceerde behandelingen die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je je voelt en straalt.

Onze kliniek, binnen de muren van Ela Hair and Beauty, is jouw bestemming voor verjonging en transformatie. Hier hebben we een scala aan innovatieve behandelingen samengebracht om te voldoen aan al je schoonheidsbehoeften. Of het nu gaat om HIFU, laserontharing, microneedling, of de krachtige combinatie van microneedling + rf, wij zijn toegewijd aan het leveren van resultaten die verder gaan dan verwachtingen.