Microneedling + Rf

Fractional RF (Radiofrequentie) voor Huidvernieuwing en -verjonging

Fractional RF, ook bekend als “Fractional Radiofrequentie” in het Nederlands, is een krachtige behandeling voor huidvernieuwing met behulp van fractionele radiofrequentie. Deze methode wordt toegepast om beschadigde huid te verjongen en levert opmerkelijke verbeteringen op bij rimpels, littekens, zichtbare poriën en ongelijkmatige pigmentatie. Daarnaast toont RF ook enige effectiviteit bij gewichtsverlies.

Voor iedereen die streeft naar een mooie en gezonde huid, pakt radiofrequentie huidvernieuwing gezichts- en lichaamshuidproblemen aan zonder de noodzaak van een operatie of een langdurig herstelproces. Fractional RF combineert radiofrequentie met kleine naalden, wat effectief bijdraagt aan de regeneratie van collageen en elastine. De warmte van de radiofrequentie metaboliseert ongezonde cellen en vezels, stimuleert de productie van nieuwe cellen en levert een ideaal resultaat op.

Als je last hebt van losse huid en het doel is om verslapping op verschillende plaatsen te verminderen, is de HIFU-methode mogelijk geschikter. Aan de andere kant, als je huid strak is en je gewoon volume aan je gezicht wilt toevoegen terwijl je onregelmatigheden aanpakt, raden we de RF-methode aan.

Uiteindelijk hangt de keuze tussen RF en HIFU af van jouw specifieke huidproblemen en esthetische doelen. Onze experts staan klaar om je te begeleiden naar de methode die het beste bij jouw behoeften past, en zorgen voor een gepersonaliseerde en effectieve benadering van jouw reis naar huidverjonging.

RF vs. HIFU: Kies de Juiste Methode voor Jou

Bij het kiezen tussen anti-aging- en huidverjongingsmethoden raden beauty-experts vaak ofwel Araf Fractional of HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) therapie aan. De vraag rijst: is de RF- of HIFU-methode superieur? Beide methoden zijn niet-invasief en stimuleren de huidlagen door warmte te genereren, wat leidt tot een collageenregeneratiereactie in de diepe lagen van de huid en het verminderen van rimpels. Ze maken echter gebruik van verschillende technologieën.

 • HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound):
  • Maakt gebruik van ultrasone energie om warmte te genereren in de diepe lagen van de huid.
  • De energie van HIFU dringt met grotere concentratie en intensiteit door in de huidlagen.
  • Aanbevolen voor het aanpakken van losse huid op verschillende plaatsen.
 • RF (Radiofrequentie):
  • Maakt gebruik van radiofrequentiegolven en bestrijkt een groter gebied.
  • De penetratiediepte van RF is niet zo gefocust als bij HIFU.
  • Geschikt voor mensen met een strakke huid die volume aan het gezicht willen toevoegen en onregelmatigheden willen aanpakken.